تماس با ما

برای ما بنویسید:

بله
خیر
با ما تماس بگیرید و پرونده خود را با ما در میان بگذارید، تا راهنمایی درستی دریافت کنید.
آدرس ما در شهر مادرید به شرح زیر است.
شماره تلفن ثابت ما
با شماره تلفن زیر  به شرح زیرمتوانید  با تلگرام و واتس آپ و... نیز  تماس بگیرید.
با اسکن نمودن کد QR زیر می توانید مستقیم شماره تماس ما را در گوشیتان ذخیره کنید.
تلفن به ما
آیا به دنبال اخذ تابعیت و اقامت اسپانیا هستید؟ آیا به دنبال وکیل مهاجرت به اسپانیا هستید؟ آیا مهاجرت تحصیلی به اسپانیا را مد نظر دارید؟ آیا شما هم شرایط مهاجرت به اسپانیا را دارید؟ بله درست انتخاب کرده اید. امروزه بسیاری از افراد خواهان اخذ شهروندی اسپانیا هستند. به دلیل سطح علمی و آموزش عالی این کشور و شرایط اقامت اسپانیا بعد از تحصیل هر سال افراد بسیاری از سراسر جهان متقاضی ادامه تحصیل و زندگی در اسپانیا هستند، چرا که سطح علمی بالا و هزینه زندگی در اسپانیا در حد متوسط می باشد. هر کشور قوانین خاص خودش را دارد لذا افراد برای آگاهی از شرایط اخذ تابعیت در اسپانیا میبایست قوانین جدید مهاجرت به اسپانیا را بدانند. قواعد و مقررات مربوط به تابعیت و اقامت اسپانیا در قانون مدنی این کشور آمده اند. که این مقررات در سال 1990 و 1995 میلادی، تغییر یافت. اگر شما هم خواهان ادامه تحصیل ، زندگی و اقامت در اسپانیا هستید و شرایط تحصیل در اسپانیا را دارید به موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی در دفاتر تهران و شیراز ،از موسسات معتبر در زمینه اعزام دانشجو و مهاجرت ، مراجعه نمایید، تا مشاوران زبده و با تجربه ما شما عزیزان را در این راستا یاری نمایند.راه های مهاجرت به اسپانیا : مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل،‌ مهاجرت به اسپانیا از طریق کار یا تخصص، مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج، شرایط اخذ تابعیت و اقامت اسپانیا، ما در اینجا به کلی راه های اخذ تابعیت اسپانیا می پردازیم، این مطلب به همت کارشناسان موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی مهیا شده است.
گفتار اول) راه های تحصیل یا اخذ تابعیت و اقامت اسپانیا راه های تحصیل تابعیت در اسپانیا عبارتند از :  از طریق تولد فرزند در اسپانیا شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق تولد فرزند از مسائل بسیار مهم می باشد لذا تولد در قلمرو حاکمیت (سرزمین) اسپانیا باعث تحصیل تابعیت اسپانیا نمی شود، مگر برای اطفالی که از والدین نامعلوم و یا بدون تابعیت متولد شده باشند.  از طریق اعمال اصل خون در اسپانیا قانون خون و خاک از مسائل مهم در تابعیت و اقامت اسپانیا می باشد، اشخاص ذیل از طریق اعمال خون دارای تابعیت اسپانیا می شوند : طفلی که یکی از والدین وی تبعه اسپانیا می باشد صرفنظر از محل تولد وی اسپانیایی محسوب می گردد. طفلی که از والدین غیراسپانیایی، که یکی از آن ها در اسپانیا متولد شده باشد. گفتار دوم) تحصیل یا اخذ تابعیت اسپانیا از طریق تقاضا تابعیت اسپانیا ممکن است در صورت وجود شرایط زیر بدست آید : کسانی که تابعیت اسپانیا را ندارند در صورتی می توانند تابعیت این کشور را تحصیل نمایند که حداقل ده سال در این کشور اقامت داشته باشند. افرادی که تبعه کشورهایی مانند فیلیپین یا آمریکای شمالی که سابقا جزو مستمرات اسپانیا بوده اند بعد از دو سال اقامت در اسپانیا می توانند تابعیت این کشور را تحصیل نمایند. کلیه کسانی که در اسپانیا متولد شده اند. کسی که با تبعه اسپانیایی ازدواج نماید (چنانچه یک نفر با یک فرد اسپانیایی ازدواج کند می تواند جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج اقدام نماید).افرادی که در خارج از اسپانیا از پدر و یا مادر اسپانیایی الاصل متولد شود او فقط نیاز به یکسال اقامت دارد.
گفتار سوم) تابعیت مضاعف در اسپانیا در قوانین و مقررات تابعیت و اقامت اسپانیا ، تابعیت مضاعف به رسمیت شناخته نشده است، مگر تحت شرایط زیر : دولت اسپانیا با برخی کشورها مانند شیلی ، بولیوی ، اکوادور ، کاستاریکا ، گواتمالا ، نیکاراگوئه ، پاراگوئه ، پرو ، جمهوری دو مینکین ، آرژانتین و هندوراس معاهده ای تنظیم نموده که چنانچه اتباع این کشورها در اسپانیا اقامت نمایند و تابعیت اسپانیا را کسب نمایند نیازی به از دست دادن تابعیت اصلی خود نیستند همچنین در مورد اتباع اسپانیا نیز که قصد تحصیل تابعیت یکی از این کشورها را داشته باشند نیازی به ترک تابعیت اسپانیا ندارند.
لازم به ذکر است که اتباع کشورهای دیگر بغیر از کشورهای فوق چنانچه قصد اخذ یا تحصیل تابعیت اسپانیا را داشته باشند می بایستی تابعیت اصلی خود را ترک نموده تا بتوانند تابعیت اسپانیا را تحصیل نمایند. گفتار چهارم) از دست دادن تابعیت اسپانیا تابعیت اسپانیا ممکن است به دو طریق زیر ترک شود : الف) ترک ارادی تابعیت. ترک ارادی تابعیت اسپانیا در قانون اجازه داده شده است. برای ترک تابعیت این کشور متقاضی باید از دولت تقاضای ترک تابعیت نموده و پاسپورت اسپانیایی خود را تحویل مقامات صلاحیت دار دهد. ب) سلب تابعیت اسپانیا .هرگاه تبعه اسپانیایی به صورت اختیاری تابعیت کشور دیگری را بغیر از کشورهایی که دولت اسپانیا با آن ها معاهده منعقد نموده تحصیل نماید تابعیت اسپانیایی وی سلب خواهد شد. شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق خرید ملک .اقامت در اسپانیا با خرید ملک امکان پذیر بود، ولی هم اکنون این قانون برداشته شده و خرید ملک در اسپانیا موجب اخذ تابعیت و اقامت اسپانیا نمی شود. اگر شما هم خواهان اخذ تابعیت و اقامت اسپانیا هستید و شرایط اخذ اقامت در این کشور را دارید و یا می خواهید ویزای کار در اسپانیا را کسب نمایید و از راه های مهاجرت به اسپانیا آگاهی یابید به وکلای مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر مراجعه فرمایید. همچنین وب سایت راهنمای تابعیت و اقامت دائم اسپانیا اطلاعاتی ارائه می دهد. امید است که این مطلب توانسته باشد کمکی به اطلاعاتی شما خواننده عزیز داشته باشد.

Share by: